احمد یوسفی ، عضو کوچکی از خادمین شهدا .عضو انجمن قلم ارتش جمهوری اسلامی ایران .عضو مجمع فعالان سایبری ایثار و شهادت کشور ، نویسنده و خبرنگار دفاع مقدس .مدرس انجمن سینمای جوانان بروجرد. از نخبگان ایثارگر استان لرستان . داستان نویس و فیلمساز
سفیر عربستان در قاهره گفت: امیدوارم ایران، قدرت ما را نیازماید زیرا ما توانایی مقابله را داریم.
به گزارش تبیان به نقل از انتخاب، "احمد القطان" سفیر عربستان سعودی در مصر در مصاحبه با شبکه تلویزیونی "الحیات" مصر ادعا کرد: ما در عربستان سعودی مخصوصا دوره ملک عبدالله و از زمانی که وی ولی عهد بود تلاش کرده ایم که دست دوستی را از طرق مختلف بسوی ایران دراز کنیم اما متأسفانه، توطئه های ایران در کشورهای حاشیه خلیج[فارس] هرگز تمامی ندارد.
وی با سوء استفاده از برخی اظهارات جنجالی داخل کشورمان درباره برتری ایرانیان به دیگر اقوام و ملل، گفت: تا امروز آنها با توهم امپراطوری پارس زندگی می کنند.
وی مدعی شد: این اتهامات زمانی از سوی ایران متوجه ما می شود که ایران هم در حال مداخله در امور لبنان ، عراق، مصر و کشورهای حاشیه خلیج[فارس] است.
سفیر عربستان سعودی در مصر افزود: وضعیت ما با ایران در منطقه بصورت وحشتناکی است. ما پیام قدرتمندانه و مهمی را به آنها منتقل کرده ایم: ما اجازه نقض امنیت کشورهای حاشیه خلیج[فارس] را نمی دهیم.
وی افزود: امنیت کشورهای حاشیه خلیج[فارس]، خطر قرمز ما در عربستان سعودی است؛ مطمئناً شما به یاد دارید که عربستان چگونه به حمله کویت پاسخ داد.
احمد القتان در ادامه ادعاهایش، گفت: اهداف ایران در ایجاد یک شبکه جاسوسی در کوبت چه بود؟ کل این قضیه هشدار دهنده است. ایران چندین سال است که جزیره های امارات را اشغال کرده است! و هنوز هم از هر نوع مذاکره ای در این مورد سرباز می زند! و حتی داوری بین المللی را هم قبول نمی کند!
وی با بیان اینکه "ما در عربستان سعودی خیلی از دست ایران رنج کشیدیم" ادامه داد: بگذارید که به شما یادآوری کنم که ایران در سال ???? و ???? میلادی، دو بار به حریم عربستان سعودی حمله کرد که ما به آنها هشدار دادیم و وقتی که برای بار سوم این قضیه تکرار شد، هواپیماهای آنها را زدیم.
القطان افزود: اظهارات اخیر ایرانیان عجیب و غریب است؛ آنها عربستان سعودی را متهم به دخالت در امور بحرین کردند. این حقیقت ندارد و من می توانم آن را ثابت کنم!!!
احمد القتان اضافه می کند: من فکر نمی کنم که سیاست ایران با سیاست مصر در یک خط است. ایران برنامه های خود را دارد. من از اعماق قلبم آرزو می کنم که مصر قادر باشد که ایران را متقاعد کند که روابط همسایگی اش را حفظ کند و به کنواسنیون های بین اللمی احترام بگذارد و دست از دخالت در کشورهای حاشیه خلیج فارس دست بردارد.
وی خطاب به مصاحبه کننده می گوید: برادر عزیر، شما باور نمی کنید که این ایرانی ها دارند در کشورهای حاشیه خلیج فارس چه می کنند. تنها چیزی که این کشور به آن اهمیت می دهد دخالت در هر قسمت از کشورهای جهان عرب است. مصر هم اکنون دارد از این قضیه رنج می برد. مانند خیلی دیگر از کشورهای عربی، من می توانم در مورد هر کشور عربی دیگری، مثال های زیادی بزنم!
سفیر عربستان سعودی در مصر، در ادامه، تلویحاً ایران را تهدید به حمله نظامی می کند و می گوید: من به این چیزی که می گویم اعتقاد دارم: امیدوارم ایرانی ها قدرت ما را امتحان نکنند. آنها نباید قدرت ما را تست کنند. انشالله اگر آنها بخواهند کشورهای حاشیه خلیح[فارس] را بی ثبات کنند، ما توانایی مقابله با ایران را داریم.
مصاحبه کننده در این لحظه پرسید: منظور شما از قدرت به معنای خود کلمه است که وی پاسخ داد: بله.
مصاحبه کننده دوباره پرسید که این شامل حمله نظامی هم می شود که القطان پاسخ داد: منظور من ایران است؛ کشورهای حاشیه خلیج[فارس] و امنیت آنها، خط قرمز ماست و ما اجازه نقض امنیت را به آنها را نمی دهیم.
وی افزود: امیدوارم که ایرانی ها قدرت ما را تست نکنند و من دوست دارم چیزهایی که نگفتم یادآور شوم.
القطان ادعا کرد: ما از دست ایرانی ها در دوره حج، خیلی رنج بردیم و آزار دیدیم! آنها به عربستان می آیند و باعث آشوب در طول مدت برگزاری حج می شوند
واکنشها:
سایت جهان در واکنش به این اظهارات نوشت: اظهارات سفیر عربستان در قاهره مبنی بر اینکه عربستان قدرت مقابله با ایران را دارد در واقع مشتی بزرگنمایی علیه دولت و پادشاهیست که کماندوهایشان حتی از عهده عده قلیل مبارزان یمنی هم برنیامدند.
سفیر آل سعود در قاهره طی اظهاراتی غیر مودبانه و تنش زا علیه کشورمان، ایران اسلامی را تهدید به اعمال قدرت کرد.
این صحبت های مغرضانه و البته سطحی آقای سفیر نیاز به توضیحاتی چند دارد.پادشاهی آل سعود که هم اینکه به قدرت نداشته خود می نازد، در سال گذشته به جنوب یمن تجاوز کردند تا به حساب خودشان کمک کار دیکتاتور این کشور علیه شیعیان یمنی باشند اما با دادن تلفات بسیار نه تنها هیچ کاری نکردند بلکه به کشورشان گریختند و فیلم های فضاحت بار دستگیری کماندوهای آل سعود به دست مبارزان الحوثی در دنیا منتشر شد.
پادشاهی عربستان آنچنان از قدرت بادکنکی اش حرف می زند که گویا از یاد برده است که هم اینک خلیج فارس و تنگه هرمز در واقع در کف دستان جمهوری اسلامی ایران است و حتی آمریکا هم از قدرت ایران در خلیج فارس اظهار بهت و تعجب می کند اما گویا حاکمان آل سعود که تصاویر میگساری شان با رئیس جمهور سابق آمریکا ماهیت آنها را در جهان اسلام آشکار کرد، همچنان در نشئه همان شراب ها هستند که این حقایق را نمی بینند.
هم چنین سایت تابناک این گونه نوشت: شاید مقامات عربی به ویژه سعودی ها تصورشان از جنگ احتمالی با ایران این باشد که به پشتوانه انبوه سلاح های مدرن خریداری شده می توانند در برابر ایرانی که تجربه پیروزی در یکی از بزرگترین جنگ های نیم قرن اخیر را داشته است، عرض اندام کنند اما فراموش کرده اند که در صورت وقوع هر گونه جنگ احتمالی با توجه به تمرکز مراکز زیر ساختی اعراب در موقعیت جغرافیایی محدود به یقین بیش از 80 درصد این زیرساخت ها در کمتر از چند روز به طور کامل نابود خواهد شد در صورتی که آمایش زیرساختی ایران به گونه ای است که چنین آسیبی در مقایسه با اعراب برای ایران بسیار ناچیز است، از سوی دیگر تجربه ورود ناتو به جنگ لیبی نشان از آن دارد که قدرت عملیات نظامی غرب به شکل قابل ملاحظه ای کاهش یافته و حتی ورود این نیرو به جنگ احتمالی ایران با اعراب کمک شایانی به آنها نخواهد کرد.
سفیر عربستان سعودی در مصر، در ادامه، تلویحاً ایران را تهدید به حمله نظامی می کند و می گوید: من به این چیزی که می گویم اعتقاد دارم: امیدوارم ایرانی ها قدرت ما را امتحان نکنند. آنها نباید قدرت ما را تست کنند.
البته حکام عربی یقین داشته باشند که غرب به شدت از نابود شدن زیرساخت ها و تاسیسات کشورهای عربی استقبال خواهند کرد زیرا باز سازی آن سود هنگفتی را نصیب غربی ها خواهد کرد. بنابراین بهترین توصیه به حکام عربی این است که اتفاقا آنها باید تست احتمالی توان نظامی ایران را از سر به در کنند زیرا نتیجه چنین تستی بسیار پرهزینه تر و ویرانگرتر از آنچه هست که حکام جنگ ندیده عربی می اندیشند.
امروز دیگر نیاز به واگویی این موضوع از سوی حکام و مقامات عربی نیست که ایران از قدرت بالایی در منطقه چه از نظر نفوذ میان ملت ها (نرم) و چه از نظر قدرت نظامی (سخت) برخوردار است زیرا ایران پس از انقلاب همواره از سال های پس از انقلاب به خود توان نرم افزاری و سخت افزاری خود متکی بوده، هیچ گاه به تمامیت ارضی و حوزه حکمرانی کشورهای منطقه تجاوز نکرده، همواره خواهان گسترش روابط با کشورهای منطقه بوده و برخلاف رویه اختلاف انگیزانه حکام عربی ندای وحدت سر داده است تا جایی که برای این موضوع با اعتراضاتی در داخل نیز مواجه بوده است. این ها همه پیام های روشن و مثبتی بوده است که ملت های منطقه بر خلاف حکامشان آن را دریافت و باور کرده اند به همین واسطه امروز ما ابایی نداریم که بگوییم قدرت برتر منطقه هستیم و برای اثبات این قدرت نیازی به این نداریم که لشکر کشی کنیم بلکه ایجاد باور عمومی در منطقه مبنی بر قدرتمندی اران که اتفاقا در سخنان سفیر عربستان در مصر نیز به وضوح دیده مس شود، ما را کفایت می کند. البته حکام عربی بهتر است خویشتنداری ایران در برابر رجز خوانی ها و ادعاهای بی اساس خود را نه از باب ناتوانی ایران در پاسخ بلکه برپایه رویکرد «و قالو سلاما» ی ایران در برابر چنین اظهارات خام و احساسی و نابخردانه ای تفسیر کنند.
بخش سیاست تبیان
بازدید امروز: 21
بازدید دیروز: 518
کل بازدیدها: 981478